Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

 

HOBBY kaptár

2014.01.16

 HOBBY kaptár!

 

HOBBY rakodó habkaptár

 

 

Ezt a fiókonként 6 keretes kaptárt olyan méhészek részére hoztuk létre akik szeretnének könnyen és még is hatékonyan méhészkedni. Modul elemekkel bővíthető 3 féle keretméretre alakítható. ½ NB, Hunor és NB.

 

Előnyei

 

Könnyen mozgatható, külső segítség nélkül is lehet vele vándorolni! (Magad uram ha szolgád nincsen.) Hőszigetelése kiváló, egészségügyi fenékkel ellátott. Fajtaméz termelésére alkalmas. A kevesebb nektárt adó mézelő növényekre könnyen kitelepíthető PL.: Medvehagyma, Levendula vagy megporzásra fóliákra gyümölcsösökbe. Nagyobb mennyiség szállítható belőle egy utánfutón, de csomagtartóba is több elfér belőle. Élettartama hosszú többszöröse a fakaptárnál!

 

Ajánlott

 

Hobby szinten kedvtelésből méhészkedni vágyók részére! Kezdőméhészeknek, öregeknek, gyerekeknek különálló kis méhészetet lehet létrehozni belőle, így nagyobb kedvvel gondoskodnak saját méhcsaládjukról. Méhészetekbe kisebb családok tárolására, anyák átteleltetésére kiváló. Méhcsaládok szaporítására alkalmas, könnyen pincézhető. 

 

Elemei: Az alap ½ NB fiók beépített aljjal és kijáróval és 9cm toldóval bővíthető az önöknek megfelelő változatig. Az etetést egy toldóval keretetetővel lehet megoldalni.

 

Eredményes méhészkedést kívánunk.   Képekért -